Keukens

Zijn uw keukenonderdelen aan vervanging toe of wilt u graag een nieuwe keuken laten plaatsen? Geef uw ruimte een compleet nieuwe uitstraling met behulp van de specialisten van Haverkort. Wij denken met u mee en komen tot de best passende oplossing. Met meer dan 20 jaar ervaring zorgt ons team ervoor dat elke wens in vervulling gaat, met als resultaat een keuken die comfort, gebruikersgemak en een fijne uitstraling biedt.

Diensten die Haverkort aanbiedt op het gebied van keukenrenovatie of vernieuwing zijn:

  • Het vervangen van diverse keukenonderdelen;
  • Het vernieuwen van de gehele keuken.

Wij kijken met u naar de mogelijkheden en brengen de wensen, idee├źn en verwachtingen in kaart. Welke stijl keuken ziet u graag terug in uw ruimte? Welke voorzieningen moeten er zijn? Gaat u voor een geheel nieuwe keuken of wilt u bepaalde onderdelen vervangen? Op basis van deze informatie komen we tot een deskundig advies en de best passende oplossing voor uw ruimte.

Op zoek naar een specialist op het gebied van keukenrenovatie of keuken vernieuwing?

Bent u op zoek naar een gedegen specialist die aan uw wensen en behoeften voldoet? Haverkort Bouw & Ontwikkeling begeleidt u door de verschillende mogelijkheden en zorgt dat uw wensen in vervulling gaan. Neem voor meer informatie contact met ons op via 06 51545901 of mail naar info@haverkortbouw.nl. Ook is het mogelijk om uw contactgegevens op onze website in te vullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik heb een vraag