Over Haverkort

Haverkort is opgericht in september 2004 en is gevestigd in Hoorn, Noord-Holland. Met de 20 jaar ervaring bouwen wij tot op heden met veel passie voor onze klanten.

Haverkort is meedenkend in de ontwikkeling en uitvoering en voert projecten van A tot Z volledig uit met vakkundig personeel. Flexibiliteit en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel, evenals het meedenken gericht op de toekomstige markt en duurzaamheid. Wij streven naar de best passende oplossing en zorgeloos bouwen. Hierbij bieden wij onze klanten een aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, zodat het proces van begin tot eind vlekkeloos verloopt.

Bij Haverkort kunt u terecht voor diverse bouwwerkzaamheden en ontwikkelingsmogelijkheden op diverse gebieden zoals nieuwbouw, renovatie, aanbouw, badkamers en keukens. De zorg van de klant nemen wij weg door de idee├źn om te zetten in een structureel bouwplan. Diverse voorwerkzaamheden nemen wij uit handen en wij hebben korte lijnen met onderaannemers, leveranciers en verdere bouwkundige instanties bij architecten.

Bent u op zoek naar een bedrijf die met meedenkt over uw bouwplannen voor een woning of bedrijfspand? Haverkort helpt graag bij het begeleiden van dit gehele proces. Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ik heb een vraag